2

It seems like Google patents has lost all of the page formatting in the last few days. I disabled all extensions that may impact this and tried a couple different browsers. The formatting of a specific patent page seems to be totally lost. Is anyone else seeing this? screenshot of unformatted google patents

closed as off-topic by Robert Cartaino Dec 22 '15 at 13:56

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This question does not appear to be about patents within the scope defined in the help center." – Robert Cartaino
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • I have experienced the same problem here – daniel Dec 22 '15 at 1:42
  • 1
    This is more of a customer support issue for Google. We are not associated with that service. – Robert Cartaino Dec 22 '15 at 13:57
  • 1
    We are associated with the Google patent display service in as much as patents.stackexchange.com links to Google when referencing patents. – JSH Dec 22 '15 at 18:17
  • @RobertCartaino I think this is an important issue and relevant to this site. Can we possibly have this question migrated to meta and re-opened? – vallismortis Dec 23 '15 at 17:21
  • I posted a question on meta a few months ago regarding the use of the new Google Patents site vs. the old one on this site. This is potentially relevant to the formatting problem, which I've also been experiencing. – vallismortis Dec 23 '15 at 17:24

Browse other questions tagged or ask your own question.